υπηρεσίες

Το τεχνικό τμήμα (service) της AMCOR HELLAS είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση παραλαβή του αιτήματός σας, η γρήγορη επίσκεψη του τεχνικού μας και η επίλυση του προβλήματος με μία επίσκεψη (αφορά την Αθήνα & γενικότερα το Νομό Αττικής).

Έμπειροι και εκπαιδευμένοι work controllers θα υποδεχθούν άμεσα το τηλεφωνικό αίτημά σας. Η εξειδίκευση τους θα σας βοηθήσει να διαπιστωθεί εάν καταρχήν το πρόβλημα του ηλιακού σας θερμοσίφωνα μπορεί να επιλυθεί τηλεφωνικώς. Αν όχι, θα σας προγραμματίσουν την επίσκεψη τεχνικού, και θα σας ενημερώσουν για την σχετική χρέωση (αρχική εκτίμηση – αν μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς). Η τελική εκτίμηση γίνεται από τον τεχνικό.

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι στα προϊόντα της AMCOR HELLAS. Η μεγάλη εμπειρία τους εγγυάται την γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση του προβλήματός σας.

Η επάρκεια των ανταλλακτικών των ηλιακών θερμοσιφώνων έρχεται να συμπληρώσει το πακέτο service της AMCOR HELLAS. Στην αποθήκη μας υπάρχουν όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά, ανεξαρτήτου παλαιότητας, ώστε να αποκατασταθεί  η βλάβη του ηλιακού σας θερμοσίφωνα άμεσα και αποτελεσματικά.

Έχετε ηλιακό θερμοσίφωνα άλλης μάρκας ;

Μην ανησυχείτε. Η εμπειρία των τεχνικών μας επεκτείνεται και σε ηλιακούς θερμοσίφωνες άλλων εταιρειών. Επίσης, η επάρκεια σε ανταλλακτικά καλύπτει και μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών έτσι ώστε να έχετε γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης.