η εταιρία μας

Amcor Hellas

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 2007 στη Μελέτη-Εφαρμογή-Εμπορία Επαγγελματικής ψύξης, Κλιματισμού, Εξαερισμού & Ηλιακών Συστημάτων (ηλιακοί θερμοσίφωνες, πάνελ κ.ά). Μέσα στην πορεία της έχει παρουσιάσει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά αυξανόμενο πελατολόγιο.
Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, μικρές, μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις με προϊόντα και κάθετες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.
Η εμπειρία μας, η συνέπεια και η εργατικότητά μας, ανταμείφθηκε με την αποκλειστική εμπορία και διάθεση, των κορυφαίων ηλιακών συστημάτων AMCOR των οποίων γίναμε αντιπρόσωποι το 2015.
Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες AMCOR, έχοντας κερδίσει μέσα από την αξιοπιστία τους και την ποιότητα κατασκευής τους το μέσο ελληνικό νοικοκυριό εδώ και δεκαετίες, πλαισιώνονται πλέον από την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αφοσίωσή μας ως ομάδα, για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες value for money προτάσεις εγκατάστασης και συντήρησης.
H AMCORHELLAS θεμελιώθηκε με ένα αυστηρά πελατοκεντρικό προσανατολισμό, με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, μέσω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Οι αξίες μας

O σκοπός της AMCORHELLAS είναι η απρόσκοπτη παροχή τεχνολογικά προηγμένων και αξιόπιστων συστημάτων σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία και η μέγιστη απόδοση των λύσεων που προτείνει και χρησιμοποιούν οι πελάτες της.

εξυπηρέτηση πελατών

Το ανθρώπινο δυναμικό της AMCORHELLAS διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και στη εξυπηρέτηση των πελατών. Αυτό είναι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μιας και επενδύει συνεχώς στην επιμόρφωση των εργαζομένων με τον εμπλουτισμό των γνώσεών τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας την ευκαιρία να μελετήσουμε τις ανάγκες του χώρου και της καθημερινότητάς σας, ώστε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για εσάς. Πάθος μας η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας όχι μόνο με την αγορά και εγκατάσταση ενός συστήματος, αλλά και με την απόσβεση της επένδυσή τους σε βάθος χρόνου.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ISO 9001

ISO 14001

EK 2067/2015


amcorhellas_3pistopoiiseis