Οι συλλέκτης επίπεδης επιφάνειας της σειράς Α (με τα αντίστοιχα μοντέλα Α200 & Α250), διαθέτει ενιαία επιλεκτική επιφάνεια (Full Face) και όλες οι κολλήσεις του γίνονται από αυτόματη γραμμή laser . Έχει σχεδιαστεί ώστε να διαθέτει μεγάλη θερμοχωρητικότητα και μικρή πτώση πίεσης, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ την απόδοση του.

Το κέλυφος του συλλέκτη, κατασκευάζεται από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιομένου προφίλ αλουμινίου, ειδικά σχεδιασμένο για να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα μέρη του συλλέκτη δίνοντάς του στιβαρότητα, αντοχή και συμβάλλοντας στην διατήρηση της απόδοσης του στο πέρασμα του χρόνου.

Διαθέτει περιφερειακό υδαταγωγό για μεγιστοποίηση της στεγανότητας και ακόμα ένα εσωτερικό αγωγό για την ελαχιστοποίηση της τυχόν υγρασίας.

Ο υαλοπίνακας των συλλεκτών σειράς Α είναι ασφαλείας και χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Low Iron), κάτι που του δίνει υψηλή διαπερατότητα -Clearlight- αυξάνοντας την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας και συμβάλλοντας στην υψηλή απόδοσή του.

Τέλος, ο συλλέκτης διαθέτει διπλή μόνωση Πολυουρεθάνης – Ορυκτοβάμβακα (υβριδική) πάχους 50 χιλ. στην επιφάνεια του κελύφους και 25 χιλ. στις πλευρές. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει μεγίστη θερμική μόνωση (χάρη στην πολυουρεθάνη) και προστασία της μόνωσης από την υπερθέρμανση χάρη στον ορυκτομβαμβακα.

Η μόνωση προστατεύεται επιπλέον με 2 φύλλα αλουμινίου, που βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα στο κέλυφος διατηρώντας τις μονωτικές ιδιότητες του στον ίδιο βαθμό για πάντα. Τα χαρακτηριστικά αυτά υπόσχονται υψηλή απόδοση με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι συλλέκτες επίπεδης επιφάνειας τύπου ΗL200, έχουν συνολική συλλεκτική επιφάνεια 2m2.

Οι προηγμένης τεχνολογίας συλλέκτες διαθέτουν Strip και Full face επιλεκτική επιφάνεια για υψηλή διαπερατότητα ακτινοβολίας του ήλιου.

Πιο συγκεκριμένα, το κέλυφος των συλλεκτών, κατασκευάζεται από ένα ενιαίο προβαμμένο (UV protected color) ειδικό φύλλο λαμαρίνας για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και στιβαρότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο  υαλοπίνακας των συλλεκτών HL200 είναι τύπου Clearlight & χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο (Low Iron) αυξάνοντας την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας στην επιφάνεια των συλλεκτών και αντιστοίχως την απόδοση τους.

Τέλος , η υψηλής ποιότητας μόνωση ειδικού ορυκτοβάμβακα που διαθέτουν στεγανοποιεί αποτελεσματικά το κύκλωμα.

Εν θερμώ γαλβανισμένος χάλυβας

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Δώματος
Κεραμοσκεπής